AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde buz görmek

Kahve falında evin içinde buz görmek

Kahve falında evin içinde buz görmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde buz gördüyseniz:

  • Ard niyetleri görmeye gayret edin.

Kahve falında evin içinde buz görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalettir.

Kahve falında buzun içinde yüzmek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, yaptığı işte sivrileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buz içinde yüzmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzun içinde balık görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında denizin içinde buz görmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, kötü bir duruma düşürüleceğine işarettir.

Kahve falında evin buz tuttuğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde buğday görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde yatak görmek umutsuzluk yaşanacağına, kapanan kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir