AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz yemek

Kahve falında buz yemek

Kahve falında buz yemek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buz yemek gördüyseniz:

  • Size ilerleme, büyüme, eğitim, aşk veya seyahat fırsatları sunabilecek farklı serüvenlerin başında bulunuyorsunuz.

Kahve falında buz yemek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabinda yemek görmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, bahtının güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında buzlu hava görmek dertlerine derman arayacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında buzlu suya girmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında buzlu merdiven çıkmak kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu su vermek eski bir davanın tekrar açılacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdan at görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında evin buz tuttuğunu görmek sevinçli bir haber alınacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir