AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu kıyma görmek

Kahve falında buzlu kıyma görmek

Kahve falında buzlu kıyma görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine inanılır.

Kahve falında buzlu kıyma gördüyseniz:

  • Değişim sizi yakalayabilir.

Kahve falında buzlu kıyma görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kıymalı makarna yapmak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyma vermek adından söz ettirecek adımlar atacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıymalı pide almak sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine kıyma vermek verimliliğinin artacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kıyma görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıymadan köfte yaptığını görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında çiğ kıyma yemek görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, isabetli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir