AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabının içini görmek

Kahve falında buzdolabının içini görmek

Kahve falında buzdolabının içini görmek müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabının içini gördüyseniz:

  • Bazı konuları veya girişimlerinizi normal akışının dışında hareketlendirmek mümkün olmayabilir.

Kahve falında kırmızı buzdolabı görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabı süsü görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında buzdolabı temizlemek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdolabında çikolata görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulur.

Kahve falında buzdolabına koymak herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra delalettir.

Kahve falında buzdolabından su içmek daha fazla gelire kavuşacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında kıyma görmek hasretliğin biteceğine, zorlukları aşacağına delalettir.

Kahve falında buzdolabına çiş yapmak ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir