AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabının bozulduğunu görmek

Kahve falında buzdolabının bozulduğunu görmek

Kahve falında buzdolabının bozulduğunu görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabının bozulduğunu gördüyseniz:

  • Sadece, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında buzdolabının bozulduğunu görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında fermuarın bozulduğunu görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahın bozulduğunu görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında nikahın bozulduğunu görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına tabir olunur.

Kahve falında nişan bozulduğunu görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında kızlığını bozulduğunu görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanın bozulduğunu görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerinin bozulduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, kazancın sürekli artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir