AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin bozulduğunu görmek

Kahve falında dişlerinin bozulduğunu görmek

Kahve falında dişlerinin bozulduğunu görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, ticarette ilerleyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, onların yaralarına merhem olacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerinin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz yerden bir para alabilirsiniz.

Kahve falında dişlerinin bozulduğunu görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sütün bozulduğunu görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba bozulmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında bekaretin bozulduğunu görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, maneviyatının çökeceğine tabir olunur.

Kahve falında yapılan büyünün bozulduğunu görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekaretinin bozulduğunu görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine işarettir.

Kahve falında kapı kilidinin bozulduğunu görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızlıgı bozulmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, tövbelerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir