AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahın bozulduğunu görmek

Kahve falında silahın bozulduğunu görmek

Kahve falında silahın bozulduğunu görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında silahın bozulduğunu gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi meslektaşlarınızla paylaşmanız size rahatsızlık veren bazı konularla ilgili çözümleri arttırabilir.

Kahve falında silahın bozulduğunu görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında turşunun bozulduğunu görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonu bozulmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının kızlığının bozulduğunu görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında araba bozulduğunu görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında bekaretinin bozulduğunu görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, nasiplerini alacağına işaret eder.

Kahve falında saatinin bozulduğunu görmek rakipsiz hale geleceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurtanın bozulduğunu görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir