AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan bozulduğunu görmek

Kahve falında nişan bozulduğunu görmek

Kahve falında nişan bozulduğunu görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok rahat bir nefes alacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında nişan bozulduğunu gördüyseniz:

  • Pişmanlığın hiçbir faydası yok, önünüze bakmalısınız.

Kahve falında nişan bozulduğunu görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, musibetlerle karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında nişanın bozulduğunu görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ütünün bozulduğunu görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonunun bozulduğunu görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, her zaman kötülük için çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında kalemin bozulduğunu görmek işlerin günden güne artacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, dostlarını da iyi seçeceğine inanılır.

Kahve falında nikahın bozulduğunu görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına delalettir.

Kahve falında telefonu bozulmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir