AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızlığını bozulduğunu görmek

Kahve falında kızlığını bozulduğunu görmek

Kahve falında kızlığını bozulduğunu görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, malının ve parasının da artacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine delalettir.

Kahve falında kızlığını bozulduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal konularda bazı konuşmaların yapılmasını veya konuşmayı başlatan kişi olmayı istemiyor olabilirsiniz.

Kahve falında birinin kızlığının bozulduğunu görmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek maddi gücünün eksileceğine, bol rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızlık bozulduğunu görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarının bozulduğunu görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, iyileşme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının kızlığının bozulduğunu görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, zorluklarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında kızlık zarı bozulduğunu görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında kızlığını bozulduğunu görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında kızlığın bozulduğunu görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir