AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdan yol görmek

Kahve falında buzdan yol görmek

Kahve falında buzdan yol görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında buzdan yol gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce geçmiş pişmanlıklarınızı bulmanız gerekiyor.

Kahve falında buz tutmuş yol görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında yolu buzlu görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında karlı buzlu yol görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet eder.

Kahve falında buzdan yol görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yolların buz tuttuğunu görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, koltuğunun yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında buzlu yol görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, yeni kişilerle tanışacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde buz görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında buzlu köprüden geçmek çok daha mutlu olunacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir