AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabının boş olduğunu görmek

Kahve falında buzdolabının boş olduğunu görmek

Kahve falında buzdolabının boş olduğunu görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında buzdolabının boş olduğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kanalıyla yeni işler veya mevcut işlerde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında buzdolabını boş görmek aralarından su sızmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabının boş olduğunu görmek sorunlarının da çözüleceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında boş buzdolabı görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi boş buzdolabı görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabından tatlı yemek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine delalettir.

Kahve falında buzdolabında ilaç görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında buzdolabının patladığını görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabında çikolata görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir