AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabını silmek

Kahve falında buzdolabını silmek

Kahve falında buzdolabını silmek alım gücünün artmasına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, çok büyük adımlar atılacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında buzdolabını silmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında buzdolabını silmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla buzdolabı görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında köpek görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı delalettir.

Kahve falında buzdolabı açmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdolabında çikolata görmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabına balık koymak bereketli işler yapacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabında dondurma görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında buzdolabında meyve görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir