AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında şeftali görmek

Kahve falında buzdolabında şeftali görmek

Kahve falında buzdolabında şeftali görmek alim insanlardan sayılacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdolabında şeftali gördüyseniz:

  • Aslında amacınızı saptayamadığınız için aşırıya kaçmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında buzdolabında şeftali görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabında karpuz görmek alkış alacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah buzdolabı görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında içi yiyecek dolu buzdolabı görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdolabında salatalık görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla buzdolabı görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı buzdolabı görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, elindeki malların gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabında şeker görmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir