AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında sebze görmek

Kahve falında buzdolabında sebze görmek

Kahve falında buzdolabında sebze görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, refaha erileceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine yorulur.

Kahve falında buzdolabında sebze gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ya da zorluklarla dolu iş veya ortamlara katılabilirsiniz.

Kahve falında buzdolabında sebze görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabının çalındığını görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabında yeşillik görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabında bebek görmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, varlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında buzdolabında çikolata görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabında üzüm görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında buzdolabında elma görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kısmetlerin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında buzdolabı almak kendisine olan güveninin artacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir