AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk buzdolabı görmek

Kahve falında bozuk buzdolabı görmek

Kahve falında bozuk buzdolabı görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında bozuk buzdolabı gördüyseniz:

  • Samimi konuşmalar yapmalısınız.

Kahve falında bozuk buzdolabı görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah buzdolabı görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdolabının patladığını görmek şansının ve bahtının açılacağına, can sıkıcı haberler almaya alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında pasta görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabından su akması görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabı satmak işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında buzdolabını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük buzdolabı görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir