AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında yumurta görmek

Kahve falında buzdolabında yumurta görmek

Kahve falında buzdolabında yumurta görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında buzdolabında yumurta gördüyseniz:

  • Yuvanızla ilgili sorunlarda kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

Kahve falında buzdolabında yumurta görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdolabından yumurta almak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabında buz görmek işlerin yolundan çıkacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabında meyve görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalettir.

Kahve falında buzdolabında şeftali görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabından su aktığını görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine işaret eder.

Kahve falında buzdolabında yeşillik görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabına yemek koymak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir