AnaSayfa / Genel / Kahve falında tam altın bulmak

Kahve falında tam altın bulmak

Kahve falında tam altın bulmak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tam altın bulmak gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harakete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında tam altın bulmak ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında çeyrek ve tam altın görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında tam altın takmak zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tam altın almak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında tam altın görmek hata yapılacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tam yapılmamış ev görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işaret eder.

Kahve falında namazı tam kılmamak ekmeğinin azalacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tam görememek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, daha zengin hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir