AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında şeker görmek

Kahve falında buzdolabında şeker görmek

Kahve falında buzdolabında şeker görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında şeker gördüyseniz:

  • Biraz tedbirli ilerlemekte ya da yavaştan almakta fayda var.

Kahve falında buzdolabında şeker görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine yorulur.

Kahve falında buzdolabına girmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, eski enerjisini bulacağına delalet eder.

Kahve falında buzdolabına çiş yapmak sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, güzelliklere rast gelineceğine işaret eder.

Kahve falında buzdolabına su koymak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına inanılır.

Kahve falında eski buzdolabı görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah buzdolabı görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında çiğ et görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabı temizlemek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir