AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah buzdolabı görmek

Kahve falında siyah buzdolabı görmek

Kahve falında siyah buzdolabı görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah buzdolabı gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinize tedbirli yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında siyah buzdolabı görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında buzdolabına balık koymak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdolabına girmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabı satmak her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, eşi tarafından yüceltileceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla buzdolabı görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabının buz tuttuğunu görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabı taşımak hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında buzdolabının patladığını görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir