AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski buzdolabı görmek

Kahve falında eski buzdolabı görmek

Kahve falında eski buzdolabı görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, çok başarılı olunacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, yeni bir haneye sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski buzdolabı gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili aşırı sinir gerilimleriniz olabilir.

Kahve falında eski buzdolabı görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil buzdolabı görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdolabında tatlı görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabından yemek yemek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında buzdolabında yumurta görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında buzdolabında dondurma görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabından su aktığını görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kirli buzdolabı görmek anne baba duaları alınacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir