AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında pasta görmek

Kahve falında buzdolabında pasta görmek

Kahve falında buzdolabında pasta görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında buzdolabında pasta gördüyseniz:

  • Başarılarınızı veya yaratıcılığınızı kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında buzdolabında pasta görmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdolabında şeker görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında siyah buzdolabı görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabının yandığını görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabında peynir görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil buzdolabı görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalet eder.

Kahve falında buzdolabında para görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdolabının devrildiğini görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, asla yüksünmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir