AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında para görmek

Kahve falında buzdolabında para görmek

Kahve falında buzdolabında para görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, galibiyetlerinin artacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, işi ile gündeme geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında para gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişiler sizi engellemeye ya da yolunuza çıkmaya çalışabilir.

Kahve falında buzdolabında para görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında çiğ et görmek keyfinin ve neşesinin artacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında çikolata görmek bolluk ve bereket geçireceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabında donmuş et görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, zahmete ve derde düşeceğine işarettir.

Kahve falında buzdolabı almak evlerin ayrılacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabında peynir görmek yokluğun biteceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabına girmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında buzdolabından su akması görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir