AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabı almak

Kahve falında buzdolabı almak

Kahve falında buzdolabı almak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına delalettir.

Kahve falında buzdolabı almak gördüyseniz:

  • Popularitenizin artması aynı an da dört yerde olmanızı gerektirebilir.

Kahve falında buzdolabında ekmek görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabının içine girmek ahiret inancına göre yaşanacağına, çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabını boş görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabının yandığını görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabı yerleştirmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine inanılır.

Kahve falında buzdolabında çikolata görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında buzdolabında fare görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdolabı açmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir