AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında yılan görmek

Kahve falında buzdolabında yılan görmek

Kahve falında buzdolabında yılan görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, huzur ve kazanç getireceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında yılan gördüyseniz:

  • Bazı sözleri tutabilmek için kendinizi zorlamanız gerekecekse ya da kendinizi iyi hissetmeyecekseniz, bağlayıcı sözler vermemenizde fayda var.

Kahve falında buzdolabında yılan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında buzdolabını görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine alamet eder.

Kahve falında buzdolabının boş olduğunu görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz buzdolabı görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, çok kötü günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının buzdolabında et görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında buzdolabında şeker görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında boş buzdolabı görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında buz görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir