AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında üzüm görmek

Kahve falında buzdolabında üzüm görmek

Kahve falında buzdolabında üzüm görmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, kafasının da rahat edeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabında üzüm gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın maddeleri konusunda emin olamayabilirsiniz.

Kahve falında buzdolabında üzüm görmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdolabında tavuk görmek çok büyük mutluluk duyacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine yorulur.

Kahve falında buzdolabında sucuk görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında içi yiyecek dolu buzdolabı görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı buzdolabı görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına delalettir.

Kahve falında buzdolabından yemek yemek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabının boş olduğunu görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına inanılır.

Kahve falında büyük buzdolabı görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir