AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında sucuk görmek

Kahve falında buzdolabında sucuk görmek

Kahve falında buzdolabında sucuk görmek elinin sıkışacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalettir.

Kahve falında buzdolabında sucuk gördüyseniz:

  • Herşeyin gönlünüzdeki gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında buzdolabında sucuk görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine işaret eder.

Kahve falında sucuk ve yumurta görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında sucuklu tost yapmak böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında sucuk pastırma görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek arası sucuk görmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında şeker sucuğu yemek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine sucuk vermek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, kazancının bol olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında et sucuk görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir