AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabı taşımak

Kahve falında buzdolabı taşımak

Kahve falında buzdolabı taşımak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalet eder.

Kahve falında buzdolabı taşımak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle duygusal anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında buzdolabı taşımak falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabında fare görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sorunların atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında birini buzdolabında görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının buzdolabında et görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine inanılır.

Kahve falında buzdolabında kedi görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında buzdolabından tatlı yemek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, duymadığı sözleri duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabında salatalık görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabının içini görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir