AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında kedi görmek

Kahve falında buzdolabında kedi görmek

Kahve falında buzdolabında kedi görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, şükrederek yaşayacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına delalet eder.

Kahve falında buzdolabında kedi gördüyseniz:

  • Sizin etkilemek istediğiniz kişiler varsa, insanları etkilemeniz zor olabilir.

Kahve falında buzdolabında kedi görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında boş buzdolabı görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine inanılır.

Kahve falında içi dolu buzdolabı görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında buzdolabının boş olduğunu görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında buzdolabının buz tuttuğunu görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabının içine girmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabında üzüm görmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdolabında yeşillik görmek isteklerin yerine geleceğine, şansın ve bahtın da açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir