AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında fare görmek

Kahve falında buzdolabında fare görmek

Kahve falında buzdolabında fare görmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabında fare gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saçma gelebilecek anonslarının üzerinde durmamanızda fayda var.

Kahve falında buzdolabında fare görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dolu buzdolabı görmek bol şanslı bir döneme girileceğine, şansının da açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabına yemek koymak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında buzdolabı yerleştirmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında buzdolabında et görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabının devrildiğini görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kırık buzdolabı görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında buzdolabının içine girmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir