AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini buzdolabında görmek

Kahve falında birini buzdolabında görmek

Kahve falında birini buzdolabında görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, daima önüne bakacağına, kız çocuğunun olacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında birini buzdolabında gördüyseniz:

  • Sizinle ortak planlar yapmaktan keyif alan kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında buzdolabının içine girmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında buzdolabında bebek görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabını dolu görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabı görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdolabının bozulduğunu görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabı satmak kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabında görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında salatalık görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir