AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolu buzlu görmek

Kahve falında yolu buzlu görmek

Kahve falında yolu buzlu görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yolu buzlu gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bazı kişiler hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında buzlu yol görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz tutmuş yol görmek moral bulacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yolların buz tuttuğunu görmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında karlı buzlu yol görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yolu buzlu görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, düzenli bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdan yol görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına delalettir.

Kahve falında yerin buz tuttuğunu görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında dağda buz görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir