AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu et görmek

Kahve falında buzlu et görmek

Kahve falında buzlu et görmek kazançlı işler yapacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlu et gördüyseniz:

  • Biraz romantizm size iyi gelebilir.

Kahve falında buzlu et görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında buzdolapta et görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, muradınıza ereceğinize alamet eder.

Kahve falında buzlukta et görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına delalettir.

Kahve falında buzluktan et çıkarmak işlerinin yarıda kalacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine delalettir.

Kahve falında buzda araba görmek kırılan kalplerin barışacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında buzlu suda balık tutmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına inanılır.

Kahve falında buzlu süt görmek ayrılanların birleşeceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdan cami görmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir