AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kelepçe görmek

Kahve falında altın kelepçe görmek

Kahve falında altın kelepçe görmek işlerinin büyüyeceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, ümitsizliğe alamet eder.

Kahve falında altın kelepçe gördüyseniz:

  • Size hiçbir katkısı olmayan konularla uğraşıyorsunuz.

Kahve falında altın kelepçe bilezik görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, para kazanmasına da vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın kelepçe takmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kelepçe görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kelepçeli altın bilezik görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına inanılır.

Kahve falında ayakta kelepçe görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında kolunda kelepçe görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında elinin kelepçelendiğini görmek hem çok mutlu olacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına işarettir.

Kahve falında birine kelepçe takıldığını görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir