AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun buz olduğunu görmek

Kahve falında suyun buz olduğunu görmek

Kahve falında suyun buz olduğunu görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun buz olduğunu gördüyseniz:

  • Gene yapmanız olan kısa yolculuklar da sizin için yararlı olacaklardır.

Kahve falında suların buz tuttuğunu görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz gibi suya girmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına alamet eder.

Kahve falında buzlu suya girmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu su üzerinde yürümek kalkınacağına, ilerleyeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında buzlu su görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun buz olduğunu görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, konuşmaz olacağına inanılır.

Kahve falında buzlu su vermek rakiplerin oyununa gelineceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buz gibi su görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir