AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz saçağı görmek

Kahve falında buz saçağı görmek

Kahve falında buz saçağı görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, hayatından çıkaracağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine inanılır.

Kahve falında buz saçağı gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız durumunda, ufukta aşk ya da sevgi temalı ilişkiler var.

Kahve falında buz saçağı görmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halı saçağı görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında saçak görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, doğru yatırımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında buz tutmak toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzda araba görmek fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ve buz görmek yeniden can bulacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında buz tutan deniz görmek evini ve ailesini unutacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdan dağ görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir