AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz tutmak

Kahve falında buz tutmak

Kahve falında buz tutmak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buz tutmak gördüyseniz:

  • Sizin arkanızdan bazı işler çevirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında buz tutmak zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzda balık tutmak kazancının helal para olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlu suda balık tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buz denizi görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında buzlu içecek içmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında buzlu havuz görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında buzlu suda yıkanmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında buz yağdığını görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir