AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir dağa tırmanmak

Kahve falında bir dağa tırmanmak

Kahve falında bir dağa tırmanmak girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, karşılıksız bırakmayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, yolunda devam edeceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Başkaları yararına değil kendi çıkarlarınız için çalışmak gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyle dağa tırmanmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağa tırmanmak ve inmek ileride çok zengin biri olacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Kahve falında dağın tepesine tırmanmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz dağa tırmanmak hatalarından erken döneceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalettir.

Kahve falında başkasının dağa tırmandığını görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik bir dağ tırmanmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında hira dağına tırmanmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir