AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dağa tırmandığını görmek

Kahve falında birinin dağa tırmandığını görmek

Kahve falında birinin dağa tırmandığını görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin dağa tırmandığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.

Kahve falında dağ tırmanmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil dağa tırmanmak sevinçli haberler alınacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağlara tırmanmak kötü günlerin biteceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir dağa tırmandığını görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında dik dağa tırmanmak beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu dağa tırmanmak kısmetinin bollaşacağına, hayatın tadına varacağına delalettir.

Kahve falında dik bir dağ tırmanmak imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağda tırmanmak çıkılan yolculukların şans getireceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir