AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yüz görmek

Kahve falında büyük yüz görmek

Kahve falında büyük yüz görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, kararlarına saygı duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük yüz gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında büyük yüz görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına yorulur.

Kahve falında yüzünde büyük sivilce görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında yüzen büyük balık görmek maddi açıdan rahata erileceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında denizde yüzen büyük balık görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunların yakında son bulacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde büyük yaralar görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne yağmur yağmak dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde sivilce görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü dikişli görmek nimet ve berekete ereceğine, aradaki buzları eriteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir