AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne yağmur yağmak

Kahve falında yüzüne yağmur yağmak

Kahve falında yüzüne yağmur yağmak yeni işlere gireceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yüzüne yağmur yağmak gördüyseniz:

  • Yeni plan, proje veya ilgi alanları sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yüzüne yağmur yağmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüne yağmur yağdığını görmek saygın bir hayat yaşayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, başarının garantileneceğine işaret eder.

Kahve falında eve yağmur yağmak hasta ve üzgün olacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine işarettir.

Kahve falında mezarlığa yağmur yağdığını görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine yorulur.

Kahve falında evine yağmur yağmak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına yorulur.

Kahve falında çok yağmur yağdığını görmek sevilen birinin geleceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur ve dolu yağdığını görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir