AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzen büyük balık görmek

Kahve falında yüzen büyük balık görmek

Kahve falında yüzen büyük balık görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında yüzen büyük balık gördüyseniz:

  • Uzun zamandır hayal ettiğiniz amaçlarınızdan bahsediyordunuz.

Kahve falında yüzen büyük balık görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde yüzen büyük balık görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde büyük sivilce görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük yüz görmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde büyük yaralar görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde yüzen balık görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına inanılır.

Kahve falında nehirde yüzen balıklar görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında insan yüzlü balık görmek büyük tartışmalara gireceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir