AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük fare görmek

Kahve falında küçük fare görmek

Kahve falında küçük fare görmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında küçük fare gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri duygularınızdan bağımsız tutmanızda fayda var.

Kahve falında küçük beyaz fare görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında küçük küçük fare görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında küçük ve büyük fare görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz küçük fare görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük beyaz fareler görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, yardımının olacağına işarettir.

Kahve falında evde küçük fareler görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine delalettir.

Kahve falında küçük siyah fareler görmek koltuğunun da yükseleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük gri fare görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir