AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde küçük fare görmek

Kahve falında evde küçük fare görmek

Kahve falında evde küçük fare görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işarettir.

Kahve falında evde küçük fare gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alabilirsiniz.

Kahve falında evde küçük fareler görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde küçük fare görmek insanlarla uyumunun artacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük ve büyük fare görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine inanılır.

Kahve falında küçük fare görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük ve küçük fare görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, söz ve yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük gri fare görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü küçük fare görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük küçük fare görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir