AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiz bulmak

Kahve falında valiz bulmak

Kahve falında valiz bulmak her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, kötü sözler duyulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında valiz bulmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyeceksiniz.

Kahve falında valiz bulmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında birinin valizini taşımak bereket ve mutluluk elde edeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına yorulur.

Kahve falında valizle para görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının elinde valiz görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli valiz görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında valiz hazırlamak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına inanılır.

Kahve falında bir valiz dolusu para görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini valizle görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir