AnaSayfa / Genel / Kahve falında taştan kaplumbağa görmek

Kahve falında taştan kaplumbağa görmek

Kahve falında taştan kaplumbağa görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, bereketli yağmurlara, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taştan kaplumbağa gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Kahve falında taştan kaplumbağa görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağası görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağaya binmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğunu görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında deniz kaplumbağası sevmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında evde kaplumbağa beslemek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa yavru görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağa yediğini görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir