AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla kaplumbağa görmek

Kahve falında birden fazla kaplumbağa görmek

Kahve falında birden fazla kaplumbağa görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla kaplumbağa gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında birden fazla kaplumbağa görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla bavul görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla gelin görmek büyük işlere girileceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla erkek çocuğu görmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla kurt görmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, iyi bir patron olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla ay görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla bebek doğurmak yeni bir işe girileceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla gelinlik giymek heveslerinin biteceğine, kısmetinin kapanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir