AnaSayfa / Genel / Kahve falında midye tava görmek

Kahve falında midye tava görmek

Kahve falında midye tava görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, iyi halinin kalmayacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalet eder.

Kahve falında midye tava gördüyseniz:

  • Akşama bir dedikodu sizi şaşırtabilir.

Kahve falında midye tava görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında midye tava yemek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına işarettir.

Kahve falında büyük midye görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında midye topladığını görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında deniz midyesi görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, gözyaşlarının dineceğine inanılır.

Kahve falında midye dolma görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yılmayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz midye görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında midye bulmak aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir