AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavada balık görmek

Kahve falında tavada balık görmek

Kahve falında tavada balık görmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, keyfin kaçacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kazancınızın artacağına, başarıları ile tanınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavada balık gördüyseniz:

  • Gerek aile büyükleriniz, gerekse yaşlı kimselerden gelen olumlu yardımlar size yeni bir yön kazandırabilir.

Kahve falında tavada pişmiş balık görmek neşesinin de yerine geleceğine, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavada balık kızartmak eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında tavada balık pişirmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavada kızarmış balık görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  delalettir.

Kahve falında tavada balık görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kalp kırıklığına neden olacağına işarettir.

Kahve falında tavada yağ görmek ticarette yol katedeceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında tava satın almak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tava görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir