AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli tava görmek

Kahve falında kirli tava görmek

Kahve falında kirli tava görmek adımlarını daha sağlam atacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kirli tava gördüyseniz:

  • Kaldırılması zor yükler ya da karşılıksız bırakmakta zorlanabileceğiniz tepkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kirli tava görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında bakır tava görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işaret eder.

Kahve falında hamsi tava görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına inanılır.

Kahve falında tavada yemek görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış tava görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, rahat geçinerek yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında midye tava yemek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tavada patates kızartmak büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski tava görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir