AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük beyaz taş görmek

Kahve falında büyük beyaz taş görmek

Kahve falında büyük beyaz taş görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına alamet eder.

Kahve falında büyük beyaz taş gördüyseniz:

  • Paranızı doğru alanlarda kullanmalısınız.

Kahve falında beyaz büyük taş görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük beyaz taş görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına işarettir.

Kahve falında büyük taş ev görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında büyük taşlı yüzük takmak kısmet bolluğu yaşanacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir taş görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına delalet eder.

Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük taş taşımak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük taş görmek ismini herkese duyuracağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir